fredag 30. juli 2010

Vannlekkasje, ferie og litt jobb

Drypp, drypp, drypp sa det fra taket nede på onsdag, så nå er hele rommet fylt med bøtter , baljer og alt annet som kan samle vann. If er så muntre så og skal sende folk, men nå er vi på tredje dagen og det kommer ingen før "muligens i begynnelsen av neste uke"... Hipp hurra!
Passer perfekt med litt rivearbeid her når vi skal ha barndåp...
Vannet kommer nok fra dusjen oppe, så den er off limits nå. Lurer litt på hvor vi skal dusje i helga! Har ingen planer om noen "tilbake til røttene" periode uten kroppsvask og andre fasiliteter...

I dag tar Kristian endelig ferie! Skal feire med litt god mat i kveld, å så får vi hive oss i arbeid i morgen :) Er enda en del igjen etter innflyttinga, og nå er det ekstra mye å rydde opp i og finne et sted til etter at det ene rommet plutselig ikke var vanntett mer.
Men det skal bli kjempekoselig å få vært litt hjemme sammen!

Skal ta meg en tur ned på jobb nå når snuppa våkner og få skrevet ut litt flyere osv til jobb nr. 2.
Må jo få ut litt reklame om Me&i, så folk kan begynne å booke treff!
Hvis du lurer på hvor du skal få tak i verdens kuleste barneklær og masse stilige dameklær, gå inn på http://www.meandi.no/ og ta en kikk! Bare å ringe hvis noen vil ha treff, kan alltids ta turen både til Bodø, Narvik, Tromsø og andre steder innenfor rekkevidde :)

Noen bilder fra "datarommet"...

Takplatene...


Drypp, drypp, drypp...

2 kommentarer:

  1. Kjærringa sei du skal skrive ho opp på party. Ho hylte i fistell når ho så da du skulle forhandle me&i. :p

    -Ronny

    SvarSlett
  2. Genialt!
    Gi ho nummeret mitt, så avtale vi :)

    SvarSlett