tirsdag 3. august 2010

De kan jo ikke ta livet av George!

Da var Grey`s anatomy tilbake på skjermen, og de har tatt livet av George!
Noe så ufint...

Har hatt koselig besøk av Kristin, Dan og begge gullguttene i dag. Da ble det pizza og kos, og absolutt ingen rydding... Men det er mye koseligere med besøk enn rydding vil jeg si, så det er ikke så trist å måtte utsette til i morgen.
I kveld har Trinemor vært innom og skravla litt og klipt Kristian så han er klar til barndåp på søndag. Kjempekoselig å se henne igjen etter ferie og andre gjøremål :)

Og i dag kom endelig høstkolleksjonen til Me&i i posten! Masse masse fint!!! Har allerede funnet litt i overkant mye jeg vil ha selv og til ungene :P Skal bli morsomt å holde partyer med dem ihvertfall, tror alle vil finne noe de liker!
Mannen fra If har også vært her i dag, og det viser seg at rørleggerne har gjort dårlig arbeid med sluken, så vannet som egentlig skal komme ut på gulvet hvis det blir tett istedet går rett inn i isolasjonen... Så nå må vi vente på at det blir bestemt hvem som skal betale, og om det er mer enn taket nede som skal rives... Ser ikke ut til at det blir gjort noe med det aller første, så har vi riktig flaks begynner de vel å rive på fredag.

Nå er det litt sofa sammen med mannen før det blir kveld og mørkt.
Men i morgen! I morgen blir det rydding... Dermed basta!

3 kommentarer:

  1. Veldig dårlig gjort at de tok han George ja, men på TV går alt ann, tilogmed kan de ombestemme sæ. Han kan jo komme tellbake som en tvilling :-) Artig me blogg !!

    SvarSlett
  2. Så koselig å våkne til et rykende ferskt blogginnlegg fra deg! Også så bra at If-mannen endelig dukket opp! Håper det blir årnings snart! Klem.

    SvarSlett
  3. Tone, det hadde ikke vært så voldsomt overrasskende :P
    Merethe: Satser på at det blir ei ordning snart! Ha en strålende dag snuppa :)

    SvarSlett